A jelátalakítók és jelfeldolgozók piaca az egyik legmeghatározóbb eleme a modern AV technikának.

Felhasználástól függően számos, egymástól jól elkülöníthető terület alakult ki. A fix installációs terület, valamint a mobil eseményeken használt eszközök más és más tulajdonságokkal felruházott termékeket kívánnak. Mindezektől függetlenül maga a jel továbbítása és feldolgozása is számos szabványon keresztül fejlődött és a mai napig is fejlődik. Ha vesszük például a kompozit videojelet, az analóg RGB-t, majd a ma már széles körben használt HDMI/DVI szabványokat, valamint a HD mellett már a 4K elterjedését, a jelek nagyobb távolságra történő továbbítását, láthatjuk, hogy nagyon sokféle irányú ez a terület. A jelek feldolgozását, processzálását video processzorok valósítják meg. Többféle jel egyidejű feldolgozását, egy- vagy több kimeneten történő megjelenítését video keverők biztosítják. 

A beépített A/D átalakítók, scalerek minősége nagyban befolyásolja a feldolgozás idejét, a jel minőségét, késleltetést, amik különösen a broadcast területen fontosak.

Videofalak alkalmazásához szükséges több bemenettel és több kimenettel rendelkező video processzorok, LED fal meghajtáshoz szükséges video processzorok és vezérlők, eseményeken használt image processzorok ( amelyek főleg élő események kapcsán használatosak és több be- és több kimenettel rendelkeznek ) képezik ennek a területnek a magját.

A felhasználáshoz szükséges legoptimálisabb eszközök széles palettáját kínáljuk megrendelőink részére.


Információ és árajánlat kérés

Kapcsolódó termékek

M2 | CP3072pro

Vision Mixer & Scaler

Bővebben...