Bérlési projektorok

A tágas helyszíneken és nagyszabású rendezvényeken használható BARCO 3-CHIPES DLP®  lámpás- és lézer projektorok többféle fényerővel elérhetőek 8000-től 40000 lumenig. A nagy fényerővel rendelkező projektorok lenyűgöző látványt nyújtanak minden eseményen .

A BARCO bérlési projektorait nagy igénybevéltelre és megbízhatóságra tervezték. Alapvetően az események vizuáltechnikájában használják,  így az egész világon a kreatív vetítéstechnikát szolgálják. Bár erre a területre több gyártónak is van már projektora, mégis az összehasonlítást érdemes elvégezni, vajon mi teszi a BARCO projektorokat ebben a szegmensben ennyire ismertté? Folyamatos, szakadatlan fejlesztés az esemény speciális követelményei szerint és a mérnökök ötletei alapján a projektor fényerején és felbontásán kívül olyan szolgáltatásokat beépítése, amelyek nagyban segítik a kreatív vetítést,  extrém nagy felületre, házfalakra is egyaránt.

A projekorok 8000-75000 lumen fényerejűek, többszörözhetők  is a BARCO egyedülállóan nagy +- függőleges lencseshift  technikájának köszönhetően.

Kérjen árajánlatot!

Kapcsolódó termékek

UDX-W22

Long lifetime and high reliability for minimal downtime

Bővebben...