BARCO Medical Displays 


Application areas


Radiológia


Pontosabb diagnózis. Korábbi kezelés.


A képminőség és a konzisztencia nélkülözhetetlen a magabiztos diagnózis felállításához és ezáltal a sikeres kezelés eléréséhez. A Barco technológiák, amelyek meghaladják a képpontokat és a lumeneket, kiemelik még a legkisebb részleteket is, így elősegítik a pontos felismerést a betegség lehető legkorábbi szakaszában.


Az aprólékosan tervezett BARCO diagnosztikai monitorok a gyorsabb képbetöltésre öszpontosítanak, modern munkaterületet teremtve és kristálytiszta képeket biztosítva a szem számára. A Barco diagnosztikai megjelenítő rendszerei segítenek a radiológusok számára biztonságosan és hatékonyan diagnosztizálni, így növelve a naponta kiértékelt leletek számát.


Mammográfia


Pontosabb diagnózis. Korábbi kezelés.


A képminőség és a konzisztencia nélkülözhetetlen a magabiztos diagnózis felállításához és ezáltal a sikeres kezelés eléréséhez. A Barco technológiák, amelyek meghaladják a képpontokat és a lumeneket, kiemelik még a legkisebb részleteket is, így elősegítik a pontos felismerést a betegség lehető legkorábbi szakaszában.

Páratlan képminőségük, innovatív termelékenységük és az ergonómia iránti elkötelezettségük miatt a Barco mammográfia kijelző rendszerek a modern radiológia legfontosabb kihívásaival birkóznak meg: a képméretek növelésével, a növekvő komplexitással és az ergonómiai stresszel.

Ez az oka annak, hogy világszerte az összes Mammográfiai központ több mint 80%-a választja a Barco mammográfiai monitor rendszereit.


Sebészet


Képek az életért


A megfizethető és jobb betegellátás érdekében a mai operációs helyiségeknek a hatékony munkafolyamatot kell támogatniuk és készen kell állniuk arra, hogy lépést tartsanak a jövő technológiájával. A Barco innovatív sebészeti kijelzői a Nexxis videó integrációs megoldásaival karöltve együttműködnek abban, hogy pontos képet biztosítsanak az integrált, hibrid vagy beavatkozó OR-k számára.

A BARCO Full HD és 4K-s nagyméretű műtéti kijelzői kivételes képminőséget biztosítanak. A Nexxis videó integrációs rendszere rugalmas, skálázható és megbízható megoldást kínál a képek és a videók kezelésére sebészi eljárások során a műtőterem hatékonyabb és eredményesebb használata érdekében.


Modality

Reduce your time to market

Despite the abundant choice of medical displays on the market today, there are certain projects for which only custom-built solutions with specific features will deliver the performance you need. For these projects, you can rely on Barco’s Custom Solution Center for modality imaging.

We build medical displays and user interface devices (touchscreen monitors and smart displays) with superior quality that are delivered on time, on spec, and on budget. The result is a fast time to market and the best return on your investment.Pathology

Ultimate slide-to-eye confidence

Digital pathology is sweeping the globe, adding the convenience of bright displays, sophisticated software and digital archives to the mature histopathology process. Digital images are stable over time and can be quickly transported over computer networks to bring the best people and the best images together to improve patient care. Countries vary in their uptake of this new technology, and in the United States of America, the FDA has cleared digital products only for a select subset of IHC applications. For USA customers, please visit our USA-specific site. 

What people love about Barco pathology displays

  • Fast viewing, panning and zooming in on digital slides with the powerful Barco display controllers 
  • Intervention-free color calibration and record keeping with QAWeb 
  • See more details on your slides with a variety of large, bright Barco display models 
  • Designed for medical use: cleanable and compliant with international medical safety and emission standards (CE, UL, etc.). 


Fogászat


A páciensek mosolyáért…


Fogorvosként arra törekszik, hogy betegei a lehető legjobb ellátást kapják. Ön támaszkodhat a legmagasabb minőségű fogászati berendezésekre, a legkiválóbb digitális képalkotásra és egy modern, kellemes rendelőre, ahol a betegei kényelmesen érezhetik magukat.


A professzionalizmus további fejlesztésére a Barco kifejlesztett egy teljesen új fogászati termékcsaládot, amely megfelel az összes képalkotási igénynek. Világszerte több száz fogorvos visszajelzése alapján a Barco fogászati monitorok pontosan azokat a funkciókat foglaljá magukban, amelyekre a fogorvosoknak szüksége van: infection control-t, pontos képeket és vonzó, sokoldalú formatervezést.


Interactive patient care

Happy patients, healthy patients

More than ever, medical professionals need higher clinical efficiency to be able to cope with the growing amount of patients. At the same time, patients want to be more comfortable in the hospital, expecting a host of information, communication and entertainment services. Barco Smart Terminals for use at the patient bedside have been designed to meet all these challenges, allowing caregivers to focus on what they do best: providing care.


Clinical specialties

Care with confidence

Advancements in digital imaging technology have changed the way patient data is viewed and distributed in today’s healthcare facilities. Cardiologists, oncologists, orthopedists and all other clinical specialists have ready access to medical images, enriched with patient information, throughout the hospital. To ensure consistent image quality for accurate clinical review and high-quality collaboration, efficient work flow for healthcare IT as well as full infection control, Barco designed its family of Eonis® clinical displays.
Get a quote